Domov | Kontakt        NOVO! Naredimo tudi manjše količine promocijskih zapestnic - od ene zapestnice naprej. www.mojezapestnice.si

 
 

 

Koncertne in festivalske zapestnice iz potiskanega satena

Koncertne zapestnice ali festivalske zapestnice iz potiskanega satena so udobna in prestižna izvedenka varnostnih zapestnic. Uporabljajo se kot varnostne oziroma identifikacijske zapestnice na koncertih, festivalih ali drugih eno- ali večdnevnih dogodkih oziroma prireditvah.

S koncertnimi zapestnicami oziroma zapestnicami za prireditve lahko označite vse, ki so plačali vstopnino, pa varnostnike in drugo osebje. Satenaste koncertne oziroma festivalne zapestnice pa so še posebaj primerne in priljubljene kot spominek na vaš dogodek, saj jih obiskovalci hranijo še dolgo časa---

Festivalske oziroma koncertne satenaste zapestnice lahko potiskamo v kakršnemkoli dizajnu, brez omejitev števila barv, kar vam omogoča veliko izrazno vrednost, omejeno samo z domišljijo...

Koncertne in festivalske zapestnice iz potiskanega satena Koncertne in festivalske zapestnice iz potiskanega satena

 Koncertne / festivalske zapestnice

 1.000 kosov

 5.000 kosov

 10.000 kosov

 Neomejeno število barv, kovinsko zapiralo

0,79 EUR / kos 

0,64 EUR / kos 

0,49 EUR / kos 

Najmanjše možno naročilo je 500 kosov. Navedene cene so informativne cene za en kos. Veljajo samo cene na posebej za vas izdelani ponudbi. Vaše konkretne želje nam sporočite na telefon 041/ 36 72 72 ali na našo elektronsko pošto.

Obvestite prijatelje
Facebook Twitter Digg Stumbleupon Google Bookmarks


Prilagoditvene opcije

  • potisk - barven (neomejeno število barv)
  • aluminijasto zapiralo

Cene: Ceno prireditvenih zapestnic si lahko okvirno izračunate s pomočjo zgornje tabele, veljavno ponudbo pa vam pripravimo na podlagi konkretnega povpraševanja. Cene vključujejo tudi morebitno izdelavo motiva in dostavo. Navedene cene ne vključujejo DDV.

Popust: Če so vaše koncertne oziroma festivalske zapestnice namenjen promociji humanitarnih dejavnosti, ozaveščanju o družbeno koristnih akcijah in ciljih oziroma boste z njimi kako drugače delovali v korist drugih, nam to povejte, in vaša prizadevanja bomo podprli s popustom.

Plačilo: 60 % avans ob naročilu, 40 % poračun 8 dni po dostavi.

Dobavni rok: Standardni dobavni rok je 15 delovnih dni od prejema predplačila.

Barve/dizajn: Festivalske / koncertne / prireditvene zapestnice lahko oblikujete večbarvno - kot bi tiskali v barvah na papir.

Velikosti: 16 x 350 mm.

Velikost tiskane površine: Potisk tekstilne zapestnice iz satena je možen po njeni celotni površini.

 

Pišite nam.

Pošljite nam povpraševanje,
sporočilo ali vprašanje

Pokličite nas.

041 36 72 72