Domov | Kontakt        NOVO! Naredimo tudi manjše količine promocijskih zapestnic - od ene zapestnice naprej. www.mojezapestnice.si

 
 

 

Ozke promocijske zapestnice

Vašemu namenu prirejene ozke silikonske zapestnice so primerne za promocijo vašega podjetja, izdelka ali storitve, kot tudi za ozaveščanje o vaših plemenitih ciljih. Dobavimo lahko kakršnekoli ozke promocijske zapestnice, ki bodo zadostile vašim potrebam – izberite si barvo ali barvno kombinacijo, lahko jih potiskamo ali vanje vtisnemo vaše sporočilo, logotip... Ozk reklamne zapestnice so super tudi za na sejme...

Silikonske promocijske zapestnice so narejene iz 100 % mehkega silikona, pralne in namenjne dolgotrajni uporabi.

Obvestite prijatelje
Facebook Twitter Digg Stumbleupon Google Bookmarks


Prilagoditvene opcije

  • dotisk motiva (do 4 barve)
  • vtis motiva, iztis motiva
  • dodatno pobarvanje motiva v izbrani barvi
  • individualno pakiranje zapestnic
  • dodatna barva zapestnice (največ dve dodatni barvi)
  • oštevilčenje (vsaka zapestnica ima svojo zaporedno številko)

Cene: Ceno vaših ozkih silikonskih zapestnic si lahko okvirno izračunate s pomočjo zgornje tabele, veljavno ponudbo pa vam pripravimo na podlagi konkretnega povpraševanja. Cene vključujejo tudi morebitno izdelavo motiva in dostavo. Navedene cene ne vključujejo DDV.

Popust: Če so vaše ozke reklamne zapestnice namenjen promociji humanitarnih dejavnosti, ozaveščanju o družbeno koristnih akcijah in ciljih oziroma boste z njimi kako drugače delovali v korist drugih, nam to povejte, in vaša prizadevanja bomo podprli s popustom.

Plačilo: 60 % avans ob naročilu, 40 % poračun 8 dni po dostavi.

Dobavni rok: Standardni dobavni rok je 15 delovnih dni od prejema predplačila.

Barve: Za barvo ozkih silikonskih zapestnic lahko izberete katerokoli barvo po Pantonski lestvici.

Velikosti: Ozke silikonske zapestnice za odrasle (202mm x 6mm x 2mm), silikonske zapestnice za otroke (180mm x 6mm x 2mm) in silikonske zapestnice za dojenčke (160mm x 12mm x 2mm).

Velikost tiskane površine: Potisk silikonske zapestnice je možen po njenem celem obsegu. Po višini je potisk možen v višini 4 mm, tako da je na zgornjem in spodnjem robu zapestnice 1 mm nepotiskanega prostora.

Pišite nam.

Pošljite nam povpraševanje,
sporočilo ali vprašanje

Pokličite nas.

041 36 72 72