Domov | Kontakt        NOVO! Naredimo tudi manjše količine promocijskih zapestnic - od ene zapestnice naprej. www.mojezapestnice.si

 
 

 

Pletene promocijske zapestnice 

Pletene promocijske zapestnice za večkratno uporabo so primerno darilo, ki promovira vaš cilj, blagovno znamko, izdelek ali storitev. Zaradi svoje ugodne cene in zanimivega zapiranja so pletene promocijske zapestnice namenjene množični darilni promociji - lahko jih uporabite na sejmih, prireditvah, srečolovih....

Pletene tekstilne promocijske zapestnice so iz obstojnega poliestra, potiskanega z eno ali večimi barvami. Pri oblikovanju pletenih tekstilnih reklamnih zapestnic lahko uporabite katerokoli barvo zapstnice, ter jo kombinirate z do dvema barvama potiska.

Pletene promocijske zapestnice se s pomikom dveh zateznih plastičnih kroglic preprosto prilagodijo velikosti posameznikova zapestja, tako da je nošnja udobna in brez nevarnosti, da bi se zapestnica izgubila.

 
 
 
 
 
 
 

Obvestite prijatelje
Facebook Twitter Digg Stumbleupon Google Bookmarks


Prilagoditvene opcije

  • izbira osnovne barve zapestnice 
  • izbira barve zapiralne plastične kroglice
  • potisk v eni ali dveh barvah
  • enostavno prilagajanje obsegu roke z dvema plastičnima drsnima kroglicama 
  • so obstojne in primerne za dolgotrajno uporabo
  • lahko se zmočijo

Cene: Ceno vaših pletenih promocijskih zapestnic si lahko okvirno izračunate s pomočjo zgornje tabele, veljavno ponudbo pa vam pripravimo na podlagi konkretnega povpraševanja. Cene vključujejo tudi morebitno izdelavo motiva in dostavo. Navedene cene ne vključujejo DDV.

Popust: Če so vaše pletene tekstilne reklamne zapestnice namenjene promociji humanitarnih dejavnosti, ozaveščanju o družbeno koristnih akcijah in ciljih oziroma boste z njimi kako drugače delovali v korist drugih, nam to povejte, in vaša prizadevanja bomo podprli s popustom.

Plačilo: 60 % avans ob naročilu, 40 % poračun 8 dni po dostavi.

Dobavni rok: Standardni dobavni rok je 15 delovnih dni od prejema predplačila.

Barve/dizajn: Pletenepromocijske zapestnice lahko naročite v barvi po vaši izbiri z do dvema barvama potiska brez barvnih prelivov.

Velikosti: 10 x 320 mm za odrasle, 10 x 270 mm z mlajše

Velikost promocijske površine: Površina primerna za promocijska sporočila je dolžine 110 mm oziroma 130 mm za večjo velikost.

 

Pišite nam.

Pošljite nam povpraševanje,
sporočilo ali vprašanje

Pokličite nas.

041 36 72 72