Domov | Kontakt        NOVO! Naredimo tudi manjše količine promocijskih zapestnic - od ene zapestnice naprej. www.mojezapestnice.si

 
 

 

Potiskane promocijske zapestnice 

Potiskane silikonske promocijske zapestnice so res nekaj posebnega. Na njih lahko namreč natisnemo motiv, kot bi ga natisnili na papir - se pravi z vsemi detajli, barvnimi prelivi....

Potiskane promocijske zapestnice za večkratno uporabo so primerne za vse, ki želite izstopati. Pomislite - kakovost vleče. Podarite potiskano zapestnico in sprmenite ljudi v vaše reklamne panoje.  Full color potiskane silikonske zapestnice so namreč darilo, ki vam pomaga promovirati vaše poslanstvo, blagovno znamko, izdelek ali storitev. Zaradi svoje ugodne cene in zanimivega zapiranja so elastične promocijske zapestnice namenjene množični darilni promociji - lahko jih uporabite na sejmih, prireditvah, srečolovih...

Cenovno so barvno potiskane zapestnice dražje od tistih, ki so potiskane samo z eno ali dvema barvama, vendar ne toliko dražje, da bi bile nedosegljive - pošljite nam dizajn, količine in druge želje in naredili vam bomo ugodno ponudbo.

Najmanjše možno naročilo je 500 kosov. Veljajo samo cene na posebej za vas izdelani ponudbi. Vaše konkretne želje nam sporočite na telefon 041/ 36 72 72 ali na našo elektronsko pošto.

Potiskana silikonska zapestnica

Potiskana silikonska zapestnica

Potiskana silikonska zapestnica

Potiskana silikonska zapestnica

Potiskana silikonska zapestnica

Potiskana silikonska zapestnica

 


Prilagoditvene opcije

  • izbira obsega
  • izbira širine
  • izbira osnovne barve zapestnic

Cene: Cenovno so barvno potiskane zapestnice dražje od tistih, ki so potiskane samo z eno ali dvema barvama, vendar ne toliko dražje, da bi bile nedosegljive - pošljite nam dizajn, količine in druge želje in naredili vam bomo ugodno ponudbo.

Popust: Če so vaše elastične tekstilne reklamne zapestnice namenjene promociji humanitarnih dejavnosti, ozaveščanju o družbeno koristnih akcijah in ciljih oziroma boste z njimi kako drugače delovali v korist drugih, nam to povejte, in vaša prizadevanja bomo podprli s popustom.

Plačilo: 60 % avans ob naročilu, 40 % poračun 8 dni po dostavi.

Dobavni rok: Standardni dobavni rok je 15 delovnih dni od prejema predplačila.

Velikosti: Silikonske zapestnice za odrasle (202mm x 12/25mm x 2mm), silikonske zapestnice za otroke (180mm x 12/25mm x 2mm)

Velikost promocijske površine: Po celotni površii zapestnice

 

 

Pišite nam.

Pošljite nam povpraševanje,
sporočilo ali vprašanje

Pokličite nas.

041 36 72 72