Domov | Kontakt        NOVO! Naredimo tudi manjše količine promocijskih zapestnic - od ene zapestnice naprej. www.mojezapestnice.si

 

 

Promocijske zapestnice iz plastičnega papirja za večkratno uporabo

Promocijski artikel, ki vam nudi vse, kar od promocijskih artiklov pričakujete – in še več. 

  • Zapestnice odražajo skrb – za varnost, za otroke, za starše in za okolje. 
  • Zapestnice niso drage, hkrati pa jih ljudje vidijo kot izdelke z veliko vrednostjo.
  • Logistično jih je enostavno uporabiti v pravzaprav vsakem tipu promocije – od dogodkov do pošiljanja po pošti...
  • Zapestnice lahko v največji možni meri oblikujete in potiskate po lastnih željah, hkrati pa imajo izredno dolgo promocijsko/življenjsko dobo.

Kaj več si še lahko želite od promocijskega izdelka?

Infozapestnice

Kaj je zapestnica iz plastičnega materiala za večkratno uporabo?
To je personalizirna zapestnica za večkratno uporabo, narejena iz mehkega, zdravju prijaznega in obstojnega plastičnega materiala. Je patentiran izdelek brez PVC-ja, lateksa in ne povzroča alergijskih reakcij.


Zakaj se zapestnica uporablja?
Najpogostejši način uporabe zapestnic za večkratno uporabo je promocijske narave. S pomočjo plastične zaponke se zapestnica snema in natika po želji - in tako zapestje spremeni v vaš oglasni pano. Drug način, ki je nadgradnja prejšnjega, je v smislu skrbi za varnost otrok in ohranjanju povezave s starši. Tako lahko starši z navadnim kemičnim svinčnikom na infozapestnico napišejo otrokovo ime in svojo telefonsko številko (napis postane vodoodporen), kar omogoča, da v primeru, ko se otrok izgubi, drugi odrasli hitro pokličejo starša...


Največkrat se zapestnice gostom/obiskovalcem podari kot darilo – dobri primeri so zabaviščni parki, živalski vrtovi, terme in kopališča, hoteli, muzeji, ob potovanjih s turističnimi agencijami ali križarjenji, na različnih dogodkih...Tako podjetje pokaže, da mu ni vseeno za otroke in njihovo varnost, hkrati pa tako svojim uslužbencem kot predvsem staršem prihrani marsikatero nevšečnost.

Morda pa želite pospešiti prodajo kakšnega obstoječega izdelka v vaši trgovini? Naredite zapestnice v povezavi s konkretnim izdelkom, ter jih ob njegovem nakupu podarite kot nagrado...


Oblikovanje zapestnic
Zapestnice tiskamo na šestbarvnih tiskarskih strojih, kar pomeni, da jih lahko oblikujete kakor želite. Natisnemo lahko prelive, natančne podrobnosti...skratka, kot na večbarvnem tisku na papir.

Sprednja stran

Infozapestnica oblikovanje

 

Zadnja stran

Infozapestnica zadnja stran


Zaponka
Zaponka se lahko odpre le z dvema rokama, kar pomeni, da jih otroci sami ne morejo sneti. Izbirate lahko med zaponkami naslednjih barv:

   

 

 

 

 1.000 kosov

 5.000 kosov

10.000 kosov

 Zapestnice za večkratno uporabo

1,54 EUR / kos 

1,06 EUR / kos 

0,96 EUR / kos 

Najmanjše možno naročilo je 500 kosov. Navedene cene so informativne cene za en kos. Veljajo samo cene na posebej za vas izdelani ponudbi. Vaše konkretne želje nam sporočite na telefon 041/ 36 72 72 ali na našo elektronsko pošto. 

Obvestite prijatelje
Facebook Twitter Digg Stumbleupon Google Bookmarks

Prilagoditvene opcije

  • Oblikovanje po vaših željah - brezplačno
  • Barva zaponke po barvni lestvici ali vaši želji (dodaten strošek)
  • Individualno pakiranje zapestnic (dodaten strošek)
  • Podaljšane zapestnice za odrasle (dodano 10 % za vsak centimeter)

Cene: Ceno vaših zapestnic si lahko okvirno izračunate s pomočjo zgornje tabele, veljavno ponudbo pa vam pripravimo na podlagi konkretnega povpraševanja. Cene vključujejo dostavo. Navedene cene ne vključujejo DDV.

Popust: Če so vaše zapestnice namenjene promociji humanitarnih dejavnosti, ozaveščanju o družbeno koristnih akcijah in ciljih oziroma boste z njimi kako drugače delovali v korist drugih, nam to povejte, in vaša prizadevanja bomo podprli s popustom.

Plačilo: 70 % avans ob naročilu, 30 % poračun 8 dni po dostavi.

Dobavni rok: Standardni dobavni rok je 15 delovnih dni od prejema predplačila.

Velikost: Standardne mere otroških zapestnic so 190 x 21,5 mm.

 

Pišite nam.

Pošljite nam povpraševanje,
sporočilo ali vprašanje

Pokličite nas.

041 36 72 72