Domov | Kontakt        NOVO! Naredimo tudi manjše količine promocijskih zapestnic - od ene zapestnice naprej. www.mojezapestnice.si

 

 

Promocijske zapestnice s kovinsko značko

Promocijske zapestnice s kovinsko zaponko so odlične za promocijske kampanje, saj so opazne in dajejo občutek prestiža. So vzdržljive in modne.

Dobavimo lahko kakršnekoli silikonske promocijske zapestnice, ki bodo zadostile vašim potrebam – izberite si barvo zapestnic, lahko jih potiskamo ali vanje vtisnemo vaše sporočilo, logotip... Po želji lahko v kovinsko zaponko tudi vgraviramo ali pa nanjo natisnemo vaš logotip.

Silikonske zapestnice so narejene iz 100 % mehkega silikona, pralne in namenjne dolgotrajni uporabi.

 Promocijske zapestnice s kovinsko zaponko

 

Zapestnica s kovinsko reklamno ploščico 

    


Prilagoditvene opcije

  • dotisk motiva (do 4 barve)
  • vtis motiva
  • dodatno pobarvanje motiva v izbrani barvi
  • graviranje kovinske zaponke
  • tisk na kovinsko zaponko
  • individualno pakiranje zapestnic  
  • oštevilčenje (vsaka zapestnica ima svojo zaporedno številko)

Cene: Ceno vaših reklamnih zapestnic si lahko okvirno izračunate s pomočjo zgornje tabele, veljavno ponudbo pa vam pripravimo na podlagi konkretnega povpraševanja. Cene vključujejo tudi morebitno izdelavo motiva in dostavo. Navedene cene ne vključujejo DDV.

Popust: Če so vaše promocijske zapestnice namenjen promociji humanitarnih dejavnosti, ozaveščanju o družbeno koristnih akcijah in ciljih oziroma boste z njimi kako drugače delovali v korist drugih, nam to povejte, in vaša prizadevanja bomo podprli s popustom.

Plačilo: 60 % avans ob naročilu, 40 % poračun 8 dni po dostavi.

Dobavni rok: Standardni dobavni rok je 15 delovnih dni od prejema predplačila.

Barve: Za barvo silikonskih zapestnic lahko izberete katerokoli barvo po Pantonski lestvici, lahko pa izberete tudi do dve dodatni barvi kot barvno kombinacijo zapestnice.

Velikosti: Silikonske zapestnice za odrasle (202mm x 12mm x 2mm), silikonske zapestnice za otroke (180mm x 12mm x 2mm) in silikonske zapestnice za dojenčke (160mm x 12mm x 2mm).

Velikost tiskane površine: Potisk reklamne zapestnice je možen po njenem celem obsegu - predvidite le 25 mm prostora, ki ga prekrije kovinska zaponka. Po višini je potisk možen v višini 8 mm, tako da je na zgornjem in spodnjem robu zapestnice 2 mm nepotiskanega prostora.

Pišite nam.

Pošljite nam povpraševanje,
sporočilo ali vprašanje

Pokličite nas.

041 36 72 72