Domov | Kontakt        NOVO! Naredimo tudi manjše količine promocijskih zapestnic - od ene zapestnice naprej. www.mojezapestnice.si

 

 

Promocijske zapestnice s kovinsko značko

Promocijske zapestnice s kovinsko zaponko so odlične za promocijske kampanje, saj so opazne in dajejo občutek prestiža. So vzdržljive in modne.

Dobavimo lahko kakršnekoli silikonske promocijske zapestnice, ki bodo zadostile vašim potrebam – izberite si barvo zapestnic, lahko jih potiskamo ali vanje vtisnemo vaše sporočilo, logotip... Po želji lahko v kovinsko zaponko tudi vgraviramo ali pa nanjo natisnemo vaš logotip.

Silikonske zapestnice so narejene iz 100 % mehkega silikona, pralne in namenjne dolgotrajni uporabi.

 Promocijske zapestnice s kovinsko zaponko

 

Zapestnica s kovinsko reklamno ploščico 

    

 Silikonske zapestnice s kov. značko

 1.000 kosov

 5.000 kosov

 10.000 kosov

 Z dotiskanim motivom v eni barvi

0,79 EUR / kos 

0,53 EUR / kos 

0,49 EUR / kos 

 Z dotiskanim motivom v treh barvah

0,89 EUR / kos 

0,60 EUR / kos 

0,54 EUR / kos 

 Z vtisnjenim ali vgraviranim motivom

0,82 EUR / kos 

0,56 EUR / kos 

0,51 EUR / kos 

Najmanjše možno naročilo je 500 kosov. Navedene cene so informativne cene za en kos. Veljajo samo cene na posebej za vas izdelani ponudbi. Vaše konkretne želje nam sporočite na telefon 041/ 36 72 72 ali na našo elektronsko pošto.

Obvestite prijatelje
Facebook Twitter Digg Stumbleupon Google Bookmarks


Prilagoditvene opcije

  • dotisk motiva (do 4 barve)
  • vtis motiva
  • dodatno pobarvanje motiva v izbrani barvi
  • graviranje kovinske zaponke
  • tisk na kovinsko zaponko
  • individualno pakiranje zapestnic  
  • oštevilčenje (vsaka zapestnica ima svojo zaporedno številko)

Cene: Ceno vaših reklamnih zapestnic si lahko okvirno izračunate s pomočjo zgornje tabele, veljavno ponudbo pa vam pripravimo na podlagi konkretnega povpraševanja. Cene vključujejo tudi morebitno izdelavo motiva in dostavo. Navedene cene ne vključujejo DDV.

Popust: Če so vaše promocijske zapestnice namenjen promociji humanitarnih dejavnosti, ozaveščanju o družbeno koristnih akcijah in ciljih oziroma boste z njimi kako drugače delovali v korist drugih, nam to povejte, in vaša prizadevanja bomo podprli s popustom.

Plačilo: 60 % avans ob naročilu, 40 % poračun 8 dni po dostavi.

Dobavni rok: Standardni dobavni rok je 15 delovnih dni od prejema predplačila.

Barve: Za barvo silikonskih zapestnic lahko izberete katerokoli barvo po Pantonski lestvici, lahko pa izberete tudi do dve dodatni barvi kot barvno kombinacijo zapestnice.

Velikosti: Silikonske zapestnice za odrasle (202mm x 12mm x 2mm), silikonske zapestnice za otroke (180mm x 12mm x 2mm) in silikonske zapestnice za dojenčke (160mm x 12mm x 2mm).

Velikost tiskane površine: Potisk reklamne zapestnice je možen po njenem celem obsegu - predvidite le 25 mm prostora, ki ga prekrije kovinska zaponka. Po višini je potisk možen v višini 8 mm, tako da je na zgornjem in spodnjem robu zapestnice 2 mm nepotiskanega prostora.

Pišite nam.

Pošljite nam povpraševanje,
sporočilo ali vprašanje

Pokličite nas.

041 36 72 72