Domov | Kontakt        NOVO! Naredimo tudi manjše količine promocijskih zapestnic - od ene zapestnice naprej. www.mojezapestnice.si

 

 

Promocijske zapestnice z USB ključkom

Promocijske zapestnice z USB ključkom različnih spominskih kapacitet so primerne za promocijo vašega podjetja, izdelka ali storitve, predvsem če ste moderno ali bolj tehnološko usmerjeni. USB ključke v zapestnicah lahko dobavimo potiskame in/ali vtisnjene z vašim sporočilom.

Še pomembneje pa je, da lahko na ključke naložimo vašo predstavitveno vsebino s funkcijo avtomatičnega zagona – dodatna možnost za promocijo... Velikosti ključkov so od 128 Mb do 16 Gb.

Silikonske USB ključek zapestnice so narejene iz 100 % mehkega silikona in namenjne dolgotrajni uporabi.

     


    


Prilagoditvene opcije

  • dotisk motiva (do 4 barve)
  • zapis vsebine na ključek
  • individualno pakiranje zapestnic

Cene: Ceno vaših USB ključek silikonskih zapestnic si lahko okvirno izračunate s pomočjo zgornje tabele, veljavno ponudbo pa vam pripravimo na podlagi konkretnega povpraševanja. Cene vključujejo tudi morebitno izdelavo motiva in dostavo. Navedene cene ne vključujejo DDV.

Popust: Če so vaše USB promocijske zapestnice namenjen promociji humanitarnih dejavnosti, ozaveščanju o družbeno koristnih akcijah in ciljih oziroma boste z njimi kako drugače delovali v korist drugih, nam to povejte, in vaša prizadevanja bomo podprli s popustom.

Plačilo: 60 % avans ob naročilu, 40 % poračun 8 dni po dostavi.

Dobavni rok: Standardni dobavni rok je 15 delovnih dni od prejema predplačila.

Barve: Za barvo USB promocijskih zapestnic lahko izberete katerokoli barvo po Pantonski lestvici.

Velikosti: USB ključek promocijske zapestnice za odrasle (202mm x 15mm x 2mm)

Velikost tiskane površine: Potisk USB promocijske zapestnice je možen po samem USB ključku – 23 * 11 mm in po traku - 120 x 8 mm

Pišite nam.

Pošljite nam povpraševanje,
sporočilo ali vprašanje

Pokličite nas.

041 36 72 72