Domov | Kontakt        NOVO! Naredimo tudi manjše količine promocijskih zapestnic - od ene zapestnice naprej. www.mojezapestnice.si

 

 

Promocijske zapestnice z uro - ovalne

Vašemu namenu prirejene tanke in elegantne silikonske promocijske zapestnice z digitalno uro so primerne za promocijo vašega podjetja, izdelka ali storitve kot tudi za ozaveščanje o vaših plemenitih ciljih. So modne, vodoodporne in prikazujejo čas in datum.

Dobavimo lahko silikonske promocijske zapestnice z uro, ki bodo zadostile vašim potrebam – izberite si barvo ure - zapestnice, lahko jih potiskamo ali vanje vtisnemo vaše sporočilo, logotip... Reklamne zapestnice - ure lahko uporabite ob najrazličnejših priložnostih, kot so prireditve, sejmi, poslovni dogodki, novo leto...

Silikonske zapestnice - ure so narejene iz mehkega silikona in turmalina.

Silikonske promocijske zapestnice z uro  Silikonske promocijske zapestnice z uro  Silikonske promocijske zapestnice z uro

Silikonske promocijske zapestnice z uro  Silikonske promocijske zapestnice z uro ovalne v embalaži  Silikonske promocijske zapestnice z uro ovalne v embalaži

    

 Promocijske zapestnice z uro

 500 kosov

 1.000 kosov

5.000 kosov

 Z dotiskanim motivom v eni barvi

1,98 EUR / kos 

1,58 EUR / kos 

1,25 EUR / kos 

 Z dotiskanim motivom v treh barvah

1,99 EUR / kos 

1,65 EUR / kos 

1,31 EUR / kos 

 V darilnem pakiranju - doplačilo

     0,33 EUR / kos 

    0,30 EUR / kos 

0,27 EUR / kos 

Najmanjše možno naročilo je 500 kosov. Navedene cene so informativne cene za en kos. Veljajo samo cene na posebej za vas izdelani ponudbi. Vaše konkretne želje nam sporočite na telefon 041/ 36 72 72 ali na našo elektronsko pošto.

Obvestite prijatelje
Facebook Twitter Digg Stumbleupon Google Bookmarks


Prilagoditvene opcije

  • dotisk motiva (do 3 barve)
  • pakirane v plastični cevkasti darilni embalaži s kovinskim pokrovom 

Cene: Ceno vaših silikonskih zapestnic z uro si lahko okvirno izračunate s pomočjo zgornje tabele, veljavno ponudbo pa vam pripravimo na podlagi konkretnega povpraševanja. Cene vključujejo tudi morebitno izdelavo motiva in dostavo. Navedene cene ne vključujejo DDV.

Popust: Če so vaše reklamne zapestnice z uro namenjen promociji humanitarnih dejavnosti, ozaveščanju o družbeno koristnih akcijah in ciljih oziroma boste z njimi kako drugače delovali v korist drugih, nam to povejte, in vaša prizadevanja bomo podprli s popustom.

Plačilo: 60 % avans ob naročilu, 40 % poračun 8 dni po dostavi.

Dobavni rok: Standardni dobavni rok je 15 delovnih dni od prejema predplačila.

Barve: Za barvo silikonskih zapestnic lahko izberete katerokoli barvo po Pantonski lestvici, lahko pa izberete tudi do dve dodatni barvi kot barvno kombinacijo zapestnice.

Velikosti: Silikonske zapestnice z uro so ene velikosti, ki ustreza večini, predvsem ženskam in otrokom, kar nakazuje že njihova oblika: 170 x 6mm.

Velikost tiskane površine: Potisk silikonske zapestnice z uro je možen samo na delu ob digitalni uri

 

Pišite nam.

Pošljite nam povpraševanje,
sporočilo ali vprašanje

Pokličite nas.

041 36 72 72