Domov | Kontakt        NOVO! Naredimo tudi manjše količine promocijskih zapestnic - od ene zapestnice naprej. www.mojezapestnice.si

 
 

 

Silikonski promocijski prstani

Vašim željam in potrebam prirejeni silikonski prstani so primerni za promocijo vašega podjetja, izdelka ali storitve, kot tudi za ozaveščanje o vaših plemenitih ciljih. Dobavimo lahko kakršnekoli silikonske promocijske prstane, ki bodo zadostile vašim potrebam – izberite si barvo ali barvno kombinacijo, lahko jih potiskamo ali vanje vtisnemo vaše sporočilo, logotip... Reklamni prstani so primerni predvsem za mlade in aktivne.

Silikonski promocijski prstani so narejeni iz 100 % mehkega silikona, pralni in namenjni dolgotrajni uporabi. 
 
 
 
 


Prilagoditvene opcije

  • dotisk motiva (do 4 barve)
  • vtis motiva
  • dodatno pobarvanje motiva v izbrani barvi
  • individualno pakiranje prstanov
  • dodatna barva prstana (največ dve dodatni barvi)

Cene: Ceno vaših silikonskih promocijskih prstanov si lahko okvirno izračunate s pomočjo zgornje tabele, veljavno ponudbo pa vam pripravimo na podlagi konkretnega povpraševanja. Cene vključujejo tudi morebitno izdelavo motiva in dostavo. Navedene cene ne vključujejo DDV.

Popust: Če so vaši promocijski prstani namenjen promociji humanitarnih dejavnosti, ozaveščanju o družbeno koristnih akcijah in ciljih oziroma boste z njimi kako drugače delovali v korist drugih, nam to povejte, in vaša prizadevanja bomo podprli s popustom.

Plačilo: 60 % avans ob naročilu, 40 % poračun 8 dni po dostavi.

Dobavni rok: Standardni dobavni rok je 15 delovnih dni od prejema predplačila.

Barve: Za barvo silikonskih prstanov lahko izberete katerokoli barvo po Pantonski lestvici.

Velikosti: Silikonski promocijski prstani za odrasle (75mm x 12mm x 2mm), silikonski promocijski prstani za ženske in otroke (70mm x 12mm x 2mm) in silikonski promocijski prstani za najmlajše (65mm x 12mm x 2mm). Proti manjšemu doplačilu naredimo tudi prstane širine 15 mm.

Velikost tiskane površine: Potisk prtanov je možen po njihovem celem obsegu. Po višini je potisk možen v višini 8 mm, tako da je na zgornjem in spodnjem robu prstana 2 mm nepotiskanega prostora.

Pišite nam.

Pošljite nam povpraševanje,
sporočilo ali vprašanje

Pokličite nas.

041 36 72 72