Domov | Kontakt        NOVO! Naredimo tudi manjše količine promocijskih zapestnic - od ene zapestnice naprej. www.mojezapestnice.si

 

 

Široke promocijske zapestnice

Široke silikonske promocijske zapestnice omogočajo še večji tisk vaših reklamnih sporočil, saj so široke kar 24 mm. Tako so v nekaterih primerih, predvsem ko naslavljate otroke ali športnike, še bolj primerne  za promocijo vašega podjetja, izdelka ali storitve, kot tudi za ozaveščanje o vaših plemenitih ciljih. Dobavimo lahko kakršnekoli široke silikonske promocijske zapestnice, ki bodo zadostile vašim potrebam – izberite si barvo ali barvno kombinacijo, lahko jih potiskamo ali vanje vtisnemo vaše sporočilo, logotip... Široke reklamne zapestnice so super tudi za na sejme in raznovrstne prireditve...

Vse silikonske promocijske zapestnice so narejene iz 100 % mehkega silikona, pralne in namenjne dolgotrajni uporabi.

    

Široke promocijske zapestnice  Široke promocijske zapestnice       Široke promocijske zapestnice

 Široke silikonske zapestnice

 1.000 kosov

 5.000 kosov

 10.000 kosov

 Z dotiskanim motivom v eni barvi

0,83 EUR / kos 

0,46 EUR / kos 

0,39 EUR / kos 

 Z dotiskanim motivom v treh barvah

0,99 EUR / kos 

0,53 EUR / kos 

0,43 EUR / kos 

 Z vtisnjenim motivom

0,98 EUR / kos 

0,52 EUR / kos 

0,42 EUR / kos 

Najmanjše možno naročilo je 500 kosov. Navedene cene so informativne cene za en kos. Veljajo samo cene na posebej za vas izdelani ponudbi. Vaše konkretne želje nam sporočite na telefon 041/ 36 72 72 ali na našo elektronsko pošto.

Obvestite prijatelje
Facebook Twitter Digg Stumbleupon Google Bookmarks


Prilagoditvene opcije

  • dotisk motiva (do 4 barve)
  • vtis motiva
  • dodatno pobarvanje motiva v izbrani barvi
  • individualno pakiranje zapestnic
  • dodatna barva zapestnice (največ dve dodatni barvi)

Cene: Ceno vaših širokih reklamnih zapestnic si lahko okvirno izračunate s pomočjo zgornje tabele, veljavno ponudbo pa vam pripravimo na podlagi konkretnega povpraševanja. Cene vključujejo tudi morebitno izdelavo motiva in dostavo. Navedene cene ne vključujejo DDV.

Popust: Če so vaše promocijske zapestnice namenjen promociji humanitarnih dejavnosti, ozaveščanju o družbeno koristnih akcijah in ciljih oziroma boste z njimi kako drugače delovali v korist drugih, nam to povejte, in vaša prizadevanja bomo podprli s popustom.

Plačilo: 60 % avans ob naročilu, 40 % poračun 8 dni po dostavi.

Dobavni rok: Standardni dobavni rok je 15 delovnih dni od prejema predplačila.

Barve: Za barvo silikonskih zapestnic lahko izberete katerokoli barvo po Pantonski lestvici, lahko pa izberete tudi do dve dodatni barvi kot barvno kombinacijo zapestnice.

Velikosti: Silikonske zapestnice za odrasle (202mm x 24mm x 2mm), silikonske zapestnice za otroke (180mm x 24mm x 2mm)

Velikost tiskane površine: Potisk promocijske zapestnice je možen po njenem celem obsegu. Po višini je potisk možen v višini 20 mm, tako da je na zgornjem in spodnjem robu zapestnice 2 mm nepotiskanega prostora.

Pišite nam.

Pošljite nam povpraševanje,
sporočilo ali vprašanje

Pokličite nas.

041 36 72 72