Domov | Kontakt        NOVO! Naredimo tudi manjše količine promocijskih zapestnic - od ene zapestnice naprej. www.mojezapestnice.si

 

 

Večbarvne promocijske zapestnice

Večbarvne silikonske promocijske zapestnice so dveh tipov; segmentirane, narejene iz dveh ali treh barv, ki so vizualno ločene, ali pa "pisane", narjene iz dveh med seboj pomešanih barv.

Večbarvne silikonske promocijske zapestnice omogočajo večjo barvno izraznost, so na pogled bolj zanimive in primerne predvsem za navijaške (barve držav, klubov) in otroške zapestnice

Dobavimo lahko kakršnekoli večbarvne silikonske promocijske zapestnice, ki bodo zadostile vašim potrebam – izberite si barve, iz katerih so sestavljene zapestnice, lahko jih potiskamo ali vanje vtisnemo vaše sporočilo, logotip...

Silikonske promocijske zapestnice so narejene iz 100 % mehkega silikona, pralne in namenjne dolgotrajni uporabi.

Večbarvne promocijske zapestnice  Večbarvne promocijske zapestnice  Večbarvne promocijske zapestnice

      


Prilagoditvene opcije

  • izbira med "segmentirano" in "pisano" zapestnico
  • izdelava zapestnic v dveh ali treh barvah
  • dotisk motiva (do 4 barve)
  • vtis motiva
  • dodatno pobarvanje motiva v izbrani barvi
  • individualno pakiranje zapestnic
  • oštevilčenje (vsaka zapestnica ima svojo zaporedno številko - doplačilo)

Cene: Ceno vaših večbarvnih reklamnih zapestnic si lahko okvirno izračunate s pomočjo zgornje tabele, veljavno ponudbo pa vam pripravimo na podlagi konkretnega povpraševanja. Cene vključujejo tudi morebitno izdelavo motiva in dostavo. Navedene cene ne vključujejo DDV.

Popust: Če so vaše večbarvne promocijske zapestnice namenjene promociji humanitarnih dejavnosti, ozaveščanju o družbeno koristnih akcijah in ciljih oziroma boste z njimi kako drugače delovali v korist drugih, nam to povejte, in vaša prizadevanja bomo podprli s popustom.

Plačilo: 60 % avans ob naročilu, 40 % poračun 8 dni po dostavi.

Dobavni rok: Standardni dobavni rok je 15 delovnih dni od prejema predplačila.

Barve: Za barve večbarvnih promocijskih silikonskih zapestnic lahko izberete katerokoli barve po Pantonski lestvici. Standardne barve za svetleče se zapestnice so roza, zelena in rumena.

Velikosti: Silikonske zapestnice za odrasle (202mm x 12mm x 2mm), silikonske zapestnice za otroke (180mm x 12mm x 2mm) in silikonske zapestnice za dojenčke (160mm x 12mm x 2mm).

Velikost tiskane površine: Potisk reklamne zapestnice je možen po njenem celem obsegu. Po višini je potisk možen v višini 8 mm, tako da je na zgornjem in spodnjem robu zapestnice 2 mm nepotiskanega prostora.

Pišite nam.

Pošljite nam povpraševanje,
sporočilo ali vprašanje

Pokličite nas.

041 36 72 72