Domov | Kontakt        NOVO! Naredimo tudi manjše količine promocijskih zapestnic - od ene zapestnice naprej. www.mojezapestnice.si

 
 

 

Vezene promocijske zapestnice 

Vezene promocijske zapestnice za večkratno uporabo so primerno darilo, ki promovira vaš cilj, blagovno znamko, izdelek ali storitev. Ker so vezene promocijske zapestnice cenovno ugodne so namenjene množični darilni promociji - lahko jih uporabite na sejmih, prireditvah, srečolovih....

Tekstilne vezene promocijske zapestnice so iz obstojnega tekstila, strojno vezene in zelo vzdržljive. Pri oblikovanju vezenih reklamnih zapestnic lahko uporabite do osem različnih barv, brez prelivov. Zapirajo se s preprosto plastično kroglico, ki jo uporabnik približa ali oodalji od zapestja, ter si tako velikost zapestnice prilagodi po lastnih željah.

   Vezene promocijske zapestnice za večkratno uporabo  Vezene promocijske zapestnice za večkratno uporabo  

 Vezene promocijske zapestnice

 1.000 kosov

 5.000 kosov

 10.000 kosov

 Vezenje v dveh barvah

0,52 EUR / kos 

0,36 EUR / kos 

0,28 EUR / kos 

 Vezenje v petih barvah

  0,55 EUR / kos

  0,38 EUR / kos

  0,29 EUR / kos

Najmanjše možno naročilo je 500 kosov. Navedene cene so informativne cene za en kos. Veljajo samo cene na posebej za vas izdelani ponudbi. Vaše konkretne želje nam sporočite na telefon 041/ 36 72 72 ali na našo elektronsko pošto.

Obvestite prijatelje
Facebook Twitter Digg Stumbleupon Google Bookmarks


Prilagoditvene opcije

  • vezenje v največ osmih barvah 
  • enostavno prilagajanje obsegu roke s plastično drsno kroglico 
  • so obstojne in primerne za dolgotrajno uporabo
  • lahko se zmočijo

Cene: Ceno vaših vezenih promocijskih zapestnic si lahko okvirno izračunate s pomočjo zgornje tabele, veljavno ponudbo pa vam pripravimo na podlagi konkretnega povpraševanja. Cene vključujejo tudi morebitno izdelavo motiva in dostavo. Navedene cene ne vključujejo DDV.

Popust: Če so vaše tekstilne promocijske zapestnice namenjene promociji humanitarnih dejavnosti, ozaveščanju o družbeno koristnih akcijah in ciljih oziroma boste z njimi kako drugače delovali v korist drugih, nam to povejte, in vaša prizadevanja bomo podprli s popustom.

Plačilo: 60 % avans ob naročilu, 40 % poračun 8 dni po dostavi.

Dobavni rok: Standardni dobavni rok je 15 delovnih dni od prejema predplačila.

Barve/dizajn: Festivalske in koncertne zapestnice lahko oblikujete v največ osmih različnih barvah brez barvnih prelivov.

Velikosti: 16 x 350 mm.

Velikost promocijske površine: Površina primerna za promocijska sporočila je dolžine 140 mm, ostala zapestnica pa je prav tako lahko oblikovana po vaših željah, vendar priporočamo, da na vsakem koncu zapestnice ni promocijskih sporočil, ker tam trakova "visita" v zraku... 

Pišite nam.

Pošljite nam povpraševanje,
sporočilo ali vprašanje

Pokličite nas.

041 36 72 72